• DWF-update 25 december 2015

  5 jan 2016 | News
 • DWF-update 25 december2015
  Inmiddels is het DWF volledig in gebruik bij het senioren breedtekorfbal, waarbij in het weekend van 19/20 december een score van 96% werd behaald (alle statistieken).
  Vanaf 1 januari is het DWF ook verplicht in A-jeugd breedtekorfbal.
  Vanaf heden is het DWF ook beschikbaar gesteld in het breedtekorfbal bij de B/C/D-jeugd, met ook hier een zwaarwegende voorkeur om het al wel te gebruiken. Vanaf 1 februari is het ook verplicht in dezecategorie.
  Invoering E/F-jeugd +G-korfbal
  Vanaf 1 februari wordt het DWF beschikbaar gesteld voor de E- en F-jeugd in het breedtekorfbal + G- korfbal, waarna het vanaf 1 maart verplicht wordt in deze categorie.
  Hiermee is vanaf 1 maart het DWF in het gehele korfbal vantoepassing.

  Toevoegen officials (zowel scheidsrechters als jurytafel)

  Bij wedstrijden met schotklok moet de volledige jurytafel ingevuld worden, dat wil zeggen juryvoorzitter, schotklokbediener entijdklokbediener.

  Toevoegen via Sportlink Club:https://docs.sportlink.nl/display/SC/Official+toevoegen

  Toevoegen op wedstrijddag via app: https://docs.sportlink.nl/display/SCS/Mobiel+Digitaal+Wedstrijd+Formulier#MobielDigitaalWedstrijdFormulier-Toevoegen/muterenofficials

   

  Bij wedstrijden aangewezen op verenigingsnaam kan er gekozen worden voor “niet opgekomen”, dit wordt achterafgecorrigeerd.

  Essentieel is dat de gekoppelde official zijn programma wel ververst binnen de menu-optie programma, om de koppeling daadwerkelijk effectief temaken.

   

  Voor meer vragen, kunt u zich altijd wenden tot dwf@knkv.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">of op twitter@dwf_knkv!