• Inmiddels is het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) verplicht tot en met de D-jeugd, en halen we goede resultaten. In het wedstrijdkorfbal een aantal weekenden op rij een 100% score en ook breedtekorfbal bij senioren en A- jeugd scoort goed.

  Invoering E/F-jeugd + G-korfbal

  Vanaf heden is het DWF ook verplicht voor de laatste klassen in het breedtekorfbal. Ook hier een sterke wens om per direct het DWF te gebruiken. Vanaf het veld is het overal verplicht. Mocht er toch niet met het DWF gewerkt worden, graag de uitslag (en indien van toepassing ook de strafworpen) door te geven aan competitie@knkv.nl.

  Het is noodzakelijk om versie 1.9.0 te hebben, deze is sinds 9 februari beschikbaar!

  Pasfoto’s

  Overal waar het DWF verplicht is, is het gebruik van de digitale spelerskaart ook verplicht. Er zijn nog talloze leden die nog geen pasfoto in het systeem hebben zitten. In dat geval moet er op papier gelegitimeerd worden en dient de scheidsrechter melding te maken in de app: https://docs.sportlink.nl/display/SCS/Mobiel+Digitaal+Wedstrijd+Formulier#MobielDigitaalWedstrijdFormuli er-Goedkeurenvanopstellingdoorofficial

  Superspeler

  Bij de F-jeugd kennen we de superspeler. Indien deze als 5e speler in het veld komt, moet deze achteraf toegevoegd worden aan de basisopstelling door de scheidsrechter (op dezelfde manier als teams opstelling klaar maken).

  Versie 1.9.0

  9 februari is versie 1.9.0 van de app beschikbaar gesteld in de stores. In deze versie zitten onder andere:

  •   Menu structuur wijziging
  •   Filteren programma (niet vastgelegd, official, wedstrijdsecretaris, vrijwilligerstaken)
  •   Favorieten zoeken scherm gewijzigd
  •   Filters bij grote aantallen resultaten (bij zoeken bij favorieten – personen, official zoeken en zoeken staf als teammanager )
  •   Teamgegevens scherm wijziging (competitiegegevens)

   Voor meer vragen, kunt u zich altijd wenden tot dwf@knkv.nl, op twitter @dwf_knkv of op de website: http://www.knkv.nl/competitie/digitaal-wedstrijd-formulier/