• Hey Q,

  Dat was dan de eerste! Als je enig gevoel voor drama zou hebben, zou je kunnen stellen dat dit ons debuut was. Nu de eerste wedstrijd voor “het echie”. Wel wat oefenwesstrijden gehad, maar dit is de competitie, is toch anders. Nu moesten we ook gelijk tegen Vitesse A1. We wisten dat dit een goede ploeg is en dat werd vorige week tijdens het driekamp nog eens bevestigd.

  Maar goed, de wedstrijd. Ik ben blij met onze vakken. Eerst aanval Matthijs, Jelle, Imre en Pip. Eerste verdediging: Kenneth, Joshua, Melissa en Caroline. We startten echt met overtuiging en met leuk spel en kwamen ook nog even op voorsprong. We verdedigden goed en na 10 minuten stonden we 1-2 voor. Helaas, kwam er toen even een periode dat bij ons de doelpunten niet vielen en bij Vitesse wel. Eind eerst helft liep het scoren weer iets makkelijker, waardoor het bij rust 14-8 stond. Was wel een beetje bijzonder dat we alle drie (scheidsrechter, Vitesse en wij) een andere stand hadden. Zo’n scorebord doet meer voor een scheidsrechter dat ik dacht.

  De tweede helf brachtt niet wat we hoopten. Bij ons liep het moeizaam in de aanval en vielen er heel weinig ballen erin. Bij Vitesse A1 liep het als een trein en viel alles leek het wel. Er ontstond een groot gat in score en dat hebben we niet meer kleiner kunnen maken, helaas.

  Vitesse was vandaag echt beter (zeker de tweede helft). Deze wedstrijd kwam naar mijn idee voor ons nog wat te vroeg. Ik heb in de eerste helft hele goede dingen gezien waar we zeker op door kunnen bouwen en dat gaan we de komende weken zeker doen.

  Nog even voor de statistieken: Vitesse A1 – RWA A1 30-14; Matthijs 4, Joshua 3, Imre 3, Caroline 1, Melissa 1, Kenneth 1, Sipke 1.

  Volgende week KVS, ben benieuwd wat jouw bevindingen van die wedstrijd zijn.

   

  Groetjes,

  Steef