• Zaterdag 10 september, een lekkere warme zaterdag met een fel zonnetje.

    Een dag om eigenlijk aan het strand te liggen, maar er moet ook nog een wedstrijd gespeeld worden. Vandaag was het voor RWA 5 een wedstrijd tegen Triade 2.

    Van te voren wisten beide ploegen niet wat ze van elkaar konden verwachten tijdens de wedstrijd, het zou dus een beetje aftasten worden in de beginfase van de wedstrijd.

    Daar was het startsignaal dan eindelijk, om 14.00 uur op deze mooie zaterdag. Rwa 5 kwam vlammend uit de startblokken en kwam al snel via een aantal vloeiende aanvallen op een 3-0 voorsprong. De eerste helft verliep goed, scherp en fel. Door goed samen te spelen en goede communicatie was de ruststand dan ook 8-5.

    Toen de 2e helft kort bezig was, sloeg het noodlot toe, een enkelblessure bij een van de spelers van het 5e. Een kleine aderlating voor het spel. Na even acclimatiseren werd het spel weer wat beter maar voor Triade vielen er wel wat meer balletjes in. Helaas, want het werd onnodig spannend gemaakt.

    Nadat het 10-10 werd kwam de spanning wel even kijken. Na een aantal spannende minuten werd het verlossende doelpunt gemaakt, 11-10. En daar was het eindsignaal, wat een goed gevoel. De eerste punten zijn binnen & wederom is bewezen dat het 5e prima mee kan in deze klasse.