• Afgelopen zaterdag kwam Deetos 3 bij ons op bezoek. We wisten van te voren dat wij echt top moesten zijn om deze wedstrijd in winst om te kunnen zetten. Deetos had alle wedstrijden al gewonnen en stonden met een zeer positief doelsaldo bovenaan. Omdat wij tegen Albatros en Oranje Wit al een puntje gemorst hadden mochten we ook eigenlijk niet verliezen anders zou het gat al 4 punten zijn en weet je dat het na de zaal lastig gaat worden om ze nog in te halen.

    Gelukkig begonnen we goed en scherp, maar zag je ook dat ieder foutje wat je maakte door Deetos direct afgestraft werd. Hierdoor ontspon zich een spannende eerste helft waarbij Deetos wel aan de goede kant van de score bleef. In de rust nog benadrukt waar de sterkte en zwakte van Deetos lag, maar juist vlak na rust scoorden de wat minderen van Deetos ook mee waardoor ze een gaatje geslagen hadden. Dit gaatje gaven ze niet meer uit handen. 20-24 uiteindelijke uitslag.

    Trots op ons tweede over hoe we gespeeld hebben en hoe we tot het einde zijn blijven knokken voor een beter resultaat, alleen eerlijk is eerlijk, dit Deetos was een maatje te groot en als ze zo blijven spelen ook de te verwachten kampioen over pak hem beet 6 wedstrijden.

    Jeroen van de Rovaart
    Trainer/Coach RWA 2