• De laatste buitenwedstrijd voor de zaal. 's-Ochtends leek het erop alsof we een week te lang door waren gegaan. Regen, wind en kou, maar toen de scheidsrechter onze wedstrijd aanving scheen er lekker weer een zonnetje over het veld. De thuis wedstrijd tegen Oranje Wit was een lastige gebleken waarin we niet verder kwamen dan een 12-12 gelijkspel. De afspraak was dan ook om vandaag meer dan 12 keer te scoren zodat we deze wedstrijd wel in winst om zouden kunnen zetten. Gelukkig hadden we ons afstandsschot meegenomen naar Dordrecht en beetje bij beetje liepen we dan ook uit. Als we ook nog iets scherper hadden geweest in onze doorloopballen hadden we met rust de wedstrijd al beslist kunnen hebben.

    Na rust eigenlijk hetzelfde beeld. Goed van afstand matig in de korfzone. Eindstand 12-19, hadden er natuurlijk 20 moeten zijn, maar zelfs een open doorloopbal in de laatste minuut voor de twintigste raakte de korf niet. Maikel was topscoorder met 5 goals en maakte ook zijn status als supersub weer waar, zelfs als basisspeler.

    Na de wedstrijd en de tocht naar Zeeland om bij 1 reserve te zitten hebben we de eerste veldhelft als selectie afgesloten met een etentje bij de beer in Barendrecht. Na een avond vol gezelligheid hebben we een weekje vrij om volgende week weer aan de bak te gaan in de zaal. Blijft er nog 1 vraag open, Lenie was hij nou veilig thuis gekomen of niet?

    Jeroen van de Rovaart
    Trainer/Coach RWA 2