• Na de winterstop mochten we als koploper aantreden tegen de nummer laatst Maassluis 2, maar door de geschiedenis van RWA 2 de laatste 2,5 jaar wisten we dat er geen makkelijke wedstrijden bestaan voor ons. Dus we hadden alle focus en concentratie nodig voor deze wedstrijd. Maar ondanks alle goed bedoelde waarschuwingen vooraf door ondergetekende was het Maassluis 2 die het beste begon aan deze wedstrijd en ons via 3-1 en 4-2 aan de verkeerde kant van de score hield. Maar gelukkig kregen toen Maikel en Nils het ouderwets op hun heupen en draaiden we dit binnen no time om naar 4-6 en toen Tom hier met twee schoten nog overheen ging was bij 4-8 de wedstrijd eigenlijk al geen wedstrijd meer. Hierna brak een fase aan waarbij we om en om de goaltjes meepikten, waardoor de ruststand uitkwam op 9-14.

    Waar Maassluis de eerste helft nog redelijk scherp was in de afronding, was de tweede helft van hun kant een stuk minder en omdat wij ook minder geconcentreerd werden, werd de tweede helft een helft die een minder leuk schouwspel was voor het publiek. Uiteindelijk eindigde deze helft in een 4-6 overwinning voor ons, waardoor de totale stand op 13-20 uitkwam.

    Volgende week mogen we in de avond aantreden tegen Albatros, een ploeg die tegen ons altijd de korf makkelijk weet te vinden, waardoor we weer scherp moeten zijn om de koppositie vast te houden, zodat we de week erop de kraker tegen mede koploper rust roest 2 kunnen spelen.

    Jeroen van de Rovaart
    Trainer/Coach RWA 2