• Een stukje van de vader van Thomas (E2), Lucas (F2) en Joris en Pepijn (Kangoeroes),

  6 feb 2019 | Club nieuws News
 • Zoals jullie misschien gehoord hebben, ben ik 6 maanden geleden getroffen door een infarct in mijn kleine hersenen.
  Na een lange en soms zware weg heb ik een groot stuk van het herstel afgelegd. Inmiddels heb ik al een paar uur “gewerkt” en begint mijn leven weer normaal te worden.
  Tijdens mijn revalidatie in Rijndam hebben we meerdere keren hulp (aangeboden) gekregen van mensen uit de vereniging. Dit hebben we als zeer prettig ervaren. Hiervoor wil ik jullie (ook namens mijn gezin) bedanken.
  In Rijndam heb ik geleerd om doelen te stellen en daarom heb ik het voornemen om 2 juni 2019 mee te doen aan de Breakoutrun (een 14 km obstaclerun) in de bossen bij Schaijk. Inmiddels ben ik hier vol voor aan het trainen met Steven Blokland (Steve’s Gym).
  Omdat ik wat terug wil doen voor Rijndam wil ik me laten sponsoren. Dit kan via de volgende link: supportanddonate.com/doneer-pagina/3612/kom-in-actie-voor-vrienden-van-rijndam-revalidatie.
  Wil je met me meelopen? Dat kan natuurlijk ook, laat het me dan wel even weten!
  Als je me alleen wilt aanmoedigen is dat natuurlijk ook een optie.
  Ik hoop dat ik op jullie steun kan rekenen :).
  Marcel Hoogerwerf