• Na de festiviteiten van vorige week mochten we deze zaterdag aantreden tegen Rust Roest 2, de enige ploeg waar we nog niet van gewonnen hadden, maar die sinds ze tegen ons gespeeld hadden zelf ook nog maar weinig punten gepakt hadden, waardoor ze zichzelf uitgeschakeld hadden in de kampioensrace. Na een scherpe training dinsdag en een wat minder fanatieke training donderdag moesten we tegen Rust Roest laten zien dat we de boog weer gespannen hadden. Nou op zijn zachts gezegd dit lukte niet helemaal. Na een mooie 1-0 van Imre via een splijtende pass van Nils stokte onze aanvalsdrang. Duidelijk was dat ons schotpercentage in de feestgedruis van vorige week achtergebleven was, want toen Maikel vlak voor rust de 5-10 aantekende was dit pas ons eerste doelpunt van afstandĀ en ook pas het eerste doelpunt van dat vak. Zelfs de vroege wissel Gert voor Tom zette geen zoden aan de dijk.

    Tweede helft werd wel iets beter, maar bij lange na niet goed genoeg en kampioenswaardig. Uitslag van de tweede helft kwam uiteindelijk uit op 7-9 waardoor er 12-19 op het scorebord stond na 60 minuten.

    Weekje vrij nu om weer op te laden naar de tweede seizoenshelft buiten, waar we de tweede plaats veilig willen stellen en hopelijk kunnen profiteren als Deetossnel 3 een misstap maakt.

    Nogmaals iedereen bedankt voor de support van het 2e dit seizoen. Zowel publiek, reserves als assistent teammanagers hebben er aan bijgedragen dat we weer een memorabel zaalseizoen achter de rug hebben.

    Jeroen van de Rovaart
    Trainer/Coach RWA 2