• RWA delft het onderspit in zeer matig duel.

  RWA 2 speelde ervoor tegen HKV/Ons Eibernest en dat was een erg goede wedstrijd van onze kant. Heel de wedstrijd in de score geleid maar tot 6-6 bleven de gasten bij. Maar in 4 minuten voor rust maakten we het verschil. Rust werd met 10-6 bereikt. Tweede helft prima doorgezet en uiteindelijk werd het een mooie 19-12 winst en dus nog steeds ongeslagen. Met 7 uit 4 keurig bovenaan.

  Toen was het aan RWA 1 en helaas speelden we echt zwaar ondermaats en denk en hoop ik dat we de ondergrens bereikt hebben. Het begon allemaal nog best aardig. Eerste 10 minuten speelde RWA aardige aanvallen met goede kansen. Helaas is al weken de afronding niet voldoende. Zo ook vandaag.
  Hetgeen weer getypeerd werd door 3 gemiste strafworpen. Dit doet toch iets met de koppies en als het al moeilijk loopt dan zakt het vertrouwen weg.

  Verdedigend kunnen we ons deze wedstrijd niets verwijten. Ruststand werd bereikt met een zeer magere 3-6 stand.

  In de tweede helft werd het gat gestaag groter en konden we geen vuist meer maken. Via 5-10 haakten we nog even aan tot 8-10 maar meer zat er niet in.

  Uiteindelijk voor het eerst dit seizoen een dikverdiende nederlaag. Eindstand werd 10-15. Aantal goals tegen is op zich prima maar aanvallend zie ik een onherkenbaar RWA. Alle spelers hebben vandaag niet hun niveau gehaald en dan wordt het lastig.

  Helaas moeten we nu naar beneden kijken en dat is de keiharde conclusie. Maar het kan niet slechter dan vandaag en komende week moeten we echt onze rug zien te rechten tegen Die Haghe.

  Het trouwe publiek was er wederom en thnx voor de support. Jullie verdienen een betere wedstrijd te zien te krijgen. Hopelijk volgende week in Den Haag.

  14.00 uur Die Haghe 2 - RWA 2
  15.30 uur Die Haghe 1 - RWA 1

  Tot dan!