• Sponsor Commissie

  Sponsor Commissie

  Om een korfbalvereniging draaiende te houden zijn sponsorinkomsten noodzakelijk. Maar sponsoring is meer dan alleen geld geven en materiaal ter beschikking stellen. Het geeft u bedrijf een sportief en beter imago en het geeft u mogelijkheden om relevante doelgroepen te bereiken.

  Sv. RWA neemt in Albrandswaard  een belangrijker maatschappelijke positie in. Het leiden van een korfbalvereniging vertoont steeds meer overeenkomsten met het leiding geven aan een bedrijf en vraagt daarom steeds meer om een zakelijke benadering. Naast contributies en de kantine-exploitatie dragen sponsoren zorg voor een belangrijk deel van de inkomsten van de club. Dit betekent dat een sponsor een essentiële positie binnen de club inneemt. Sponsoren zijn nodig, willen we als vereniging onze maatschappelijke rol op een goede wijze blijven vervullen.

  Dit onderdeel van de site heeft tot doel om U als huidige of potentiële sponsor van RWA inzicht te geven in de mogelijkheden om de vereniging financieel te ondersteunen. Als vereniging zijn we erop gericht U als sponsor voldoende tegenprestaties te bieden die afgestemd zijn op uw persoonlijke wensen en behoeftes. De gradatie van de tegenprestatie en de positie die U binnen de vereniging inneemt, hangt natuurlijk samen met de hoogte van de sponsorbijdrage. Anderzijds is elke sponsorbijdrage voor RWA welkom en zullen wij als vereniging onze waardering daarvoor zoveel mogelijk tot uiting laten komen. Voor alle vormen van sponsoring streven wij zoveel mogelijk naar contracten verspreidt over meerdere jaren, maar uiteraard stellen wij het ook op prij al u een evenement of activiteit eenmalig wilt sponsoren.

  www.arcobedrijven.nl  is al sinds 2004 sponsor van RWA. Als tegenprestatie hiervoor, is ervoor gekozen om het logo van RWA op alle wedstrijdshirts van de selectie te bedrukken. Vanaf 2014 is dit sponsorschap overgegaan in een co-sponsorschap met MCD Rhoon. Autorijschool www.moniquevannoordt.nl sponsort RWA A1.

  Het sponsoren van teams (reclame op tenues en/of trainingspakken) biedt u als sponsor de mogelijkheid om in de gehele regio een positieve aandacht voor uw bedrijf te genereren. De meest gekozen optie hiervoor is een overeenkomst voor 3 jaar waarbij het eerste jaar de investering in tenue en jaar 2/3 een geldelijke vergoeding wordt gevraagd.  Uiteraard bieden de reclameborden rondom de velden van RWA en de website ook een diversiteit aan mogelijkheden voor onze sponsoren. De jaarlijkse kosten hiervan variëren van €150,00 tot €300,00.

  RWA vindt het belangrijk de continuïteit van onze relatie met U als sponsor te waarborgen. Naast een aantal vaste vormen van contacten staat RWA altijd open voor een op maat gemaakte vorm van sponsoring. Mocht u zelf geïnteresseerd zijn of in uw omgeving bedrijven of particulieren kennen die onze vereniging door middel van sponsoring willen ondersteunen, neemt u dan contact op via sponsorcommissie@rwa.nl of met Coen den Hartigh (06-13452520)

  De Club van 50 van RWA

  Individuen en bedrijven die RWA een warm hart toedragen kunnen dat onderstrepen door een jaarlijkse bijdrage van €50,00. Als tegenprestatie wordt uw naam vermeld op het bord ‘Vrienden van RWA’ in de kantine aan de Landweg in Poortugaal. 

 • Klik hier

  Hoe werkt gratis sponsoren?

  Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

  Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort!

  Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Zalando gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Zalando, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Zalando ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hierdirect van!

  Lekker en gemakkelijk

  Ook bij elke restaurantreservering of pizzabestelling ontvangen wij geld in de clubkas. Dus ga voor de volgende online aankoop langs onze website en gebruik SponsorKliks.

  Een selectie van winkels in het SponsorKliks winkelcentrum:

  Dinnersite.nlThuisbeszorgd.nlBol.comiTunesVikingBooking.comWehkampZalandoKrasAktiesportExpediaV&D, VodafoneSneltoner.nl, en nog veel meer webwinkels.