• Sponsor Commissie

  Sponsoring bij RWA 

  Sportvereniging Rood Wit Albrandswaard (RWA) is een in 1993 opgerichte korfbalvereniging, ontstaan uit een fusie tussen korfbalvereniging RWR uit Rhoon en korfbalvereniging Poortugaal uit Poortugaal. RWA is een groeiende club met 225 spelende leden, 32 niet-spelende leden en een groep vrijwilligers. Het eerste en het tweede seniorenteam van RWA zijn actief in respectievelijk de Eerste Klasse en Reserve Overgangsklasse. Gezien het fors gestegen ledenaantal in de jeugd heeft de club de ambitie om met een gestructureerd beleid alle jeugdteams op hoog niveau te laten acteren. 


  De korfbalvereniging is niet alleen een plek waar enthousiaste leden bij elkaar komen voor het beoefenen van de korfbalsport, maar het is ook een plek waarin sociale banden gelegd worden. Leidend is daarbij de familiaire sfeer op de korfbalvereniging die is ontstaan door het overdragen van de liefde voor korfbal van generatie op generatie. Binnen RWA worden voor alle leden sociale activiteiten georganiseerd, zoals feesten, spelavonden en sfeeracties op wedstrijddagen. RWA neemt binnen haar omgeving dan ook een belangrijke maatschappelijke positie in.

   

  RWA is dus ambitieus: zij wil zich manifesteren als veelzijdige sportvereniging waarbij topkorfbal samen moet gaan met sportiviteit, respect en sociale verbinding. 

  RWA kan dit niet alleen! Om onze sportieve ambities te kunnen realiseren en onze maatschappelijke rol te kunnen blijven vervullen, zijn sponsors van groot belang. De sponsorcommissie behartigt deze belangen voor RWA, maar vooral ook voor haar sponsoren. Immers sponsoring is niet vanzelfsprekend en mag ook geen eenrichtingsverkeer zijn! RWA biedt bedrijven in de regio via de korfbalsport een ingang om naamsbekendheid te vergroten en nieuwe contacten te leggen die normaal gesproken misschien niet voor de hand liggen. Daarbij speelt de onderlinge gunfactor een belangrijke rol. RWA gaat daarvoor samen met de sponsor op zoek naar een passende invulling voor de kansen die voor beide partijen aanwezig zijn. Een aantal mogelijkheden voor sponsoring van RWA zijn hieronder uiteengezet.

  Bordsponsor

  Een sponsorbord op het Centre Court - het hoofdveld naast de veldkantine - is €200,- per seizoen voor de duur van drie seizoenen, exclusief de eenmalige kosten voor de aanschaf van het sponsorbord.  De sponsor krijgt een plek voor een sponsorbord op het vernieuwde Centre Court van RWA, met daarbij een periodieke vermelding op de sociale media (de Facebook pagina van RWA) en het bedrijfslogo in de tweewekelijkse nieuwsbrief van RWA. De prijs van het sponsoren van een bord op ons tweede veld ?? waar vooral de jeugd actief is - bedraagt €150,- per seizoen voor de duur van drie seizoenen, exclusief de eenmalige kosten voor de aanschaf van het sponsorbord.


  Balsponsor

  Voor de wedstrijden in de zaal zijn er mogelijkheden om een bal te sponsoren. Dit kan bij de wedstrijden van het eerste en tweede team van RWA. De balsponsor zal gedurende de dag van de wedstrijd in het programmaboekje vermeld worden en de balsponsor zal door de speaker bij de wedstrijd van het eerste worden omgeroepen. Tevens wordt de balsponsor op de sociale media genoemd, namelijk in het wekelijkse Instagram bericht van de korfbalvereniging. Kosten: €75,- per wedstrijd. (Welke wedstrijd kan worden bepaald in overleg met de sponsorcommissie.
   

  Overige sponsormogelijkheden

  Wedstrijdkorf bedrukking                                                                (€175,- p/seizoen)

  Dug-out bedrukking                                                                       (€500,- p/seizoen)

  Wedstrijdkleding - jeugd en senioren -                                             prijs op aanvraag (afhankelijk van de leeftijdscategorie)

  Sponsoring van evenementen                                                         prijs op aanvraag (afhankelijk van het evenement)

  Club van 50                                                                                  (€50,- p/seizoen)

  Nieuwsbrief advertentie                                                                 (€50,- p/seizoen)

   


  Mocht een van deze sponsormogelijkheden u aanspreken, neem dan contact op met een van de onderstaande leden van de sponsorcommissie. Uiteraard staan wij ook open voor nieuwe ideeën. U kunt een e-mail sturen naar sponsoring@svrwa.nl

   

  Sponsorcommissie
  Arnout Geervliet

  Lars van Heiningen
  Remco Gorter   

      

 • Klik hier

  Hoe werkt gratis sponsoren?

  Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

  Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort!

  Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Zalando gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Zalando, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Zalando ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hierdirect van!

  Lekker en gemakkelijk

  Ook bij elke restaurantreservering of pizzabestelling ontvangen wij geld in de clubkas. Dus ga voor de volgende online aankoop langs onze website en gebruik SponsorKliks.

  Een selectie van winkels in het SponsorKliks winkelcentrum:

  Dinnersite.nlThuisbeszorgd.nlBol.comiTunesVikingBooking.comWehkampZalandoKrasAktiesportExpediaV&D, VodafoneSneltoner.nl, en nog veel meer webwinkels.